Yalla Helpdesk updates 27-09-2021

FIETS – FIETS – FIETS

De Yalla Foundation Helpdesk heeft de afgelopen weken flink ge-inventariseerd, en samen met de bewoners van noodopvang Heumensoord hebben we besloten om de komende weken terug te koppelen met de aangeboden donaties en een start te maken met het inzamelen.

Wij zijn op zoek naar fietsen! Kinderfietsen (voor 2-12 jaar) als ook dames- en herenfietsen.

Omdat Yalla een online platform met vrijwilligers is en wij geen opslagmogelijkheid of vervoersmogelijkheden hebben voor fietsen, willen wij je dan ook vragen je fiets(en) zelf bij het kamp Heumensoord te brengen. Helemaal naar het kamp zelf in het bos bij Heumensoord is met de auto niet mogelijk. Daarom zullen er bewoners van Heumensoord op de parkeerplaats ‘Beukenlaan’ aanwezig zijn. De ingang naar Heumensoord in het bos vind je ter hoogte van de Scheidingsweg 2 in Nijmegen, een verlengde van de Driehuizerweg. 

Op de volgende data kan je terecht om de fiets(en) af te geven:

woensdag 29 september: 18.30 – 20.00 uur

donderdag 30 september: 18.30 – 20.00 uur

vrijdag 1 oktober: 18.30 – 20.00 uur

zaterdag 2 oktober: 14.00 – 16.00 uur

zondag 3 oktober: 14.00 – 16.00 uur

Op de parkeerplaats voor de groene keet met bewaking (naast de witte toegangspoort) van Heumensoord zullen één of meerdere bewoners je opwachten om de fiets(en) aan te nemen en misschien een praatje te maken. Na de inzamelingen zullen de fietsen op een eerlijke wijze worden verdeeld onder de bewoners en zo een nieuw thuis vinden! De bewoners van Heumensoord die de inzameling opwachten zijn allemaal hoofd van een blok in Heumensoord en zij zorgen voor de evenredige verdeling van de fietsen. Kinderfietsen zijn zeer welkom: op dit moment zijn er al ruim 125 kinderen van 0-12 jaar aanwezig in Heumensoord, maar dit worden er heel snel veel meer.

Mocht je de afgelopen tijd een fiets hebben aangeboden via helpdesk@yallafoundation.nl dan heb je inmiddels ook een e-mail van ons ontvangen. Wij doen hier een extra oproep voor meer fietsen, omdat er binnenkort ruim 700 mensen wonen in noodopvang Heumensoord.

THANK YOU FOR YOUR HELP!

Helpdesk Yalla Foundation